Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Den Bosch

BBQ bestellen Den Bosch

Lunch bestellen Den Bosch

Brunch bestellen Den Bosch

Stamppot bestellen Den Bosch

Gourmetten bestellen Den Bosch

Hapjes bestellen Den Bosch

High Tea bestellen Den Bosch

Tapas bestellen Den Bosch

Italiaans bestellen Den Bosch

Grieks bestellen Den Bosch

Desserts bestellen Den Bosch

Walking dinner Den Bosch

Food truck Den Bosch

Snackwagen Den Bosch

Borrel bestellen Den Bosch

Live Cooking Den Bosch

In Den Bosch, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon thuis wilt genieten, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Begin de culinaire reis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Kortom, in Den Bosch, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.